Συμμετέχουμε στην XENIA 2023!

Η INTEC A.E., αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, της Φινλανδικής εταιρείας LAPPSET, πρωτοπόρο στην κατασκευή οργάνων παιδικής χαράς και υπαίθριας άθλησης, θα συμμετέχει και φέτος στην έκθεση θεσμό για την ελληνική τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία, στην Xenia 2023.

Η INTEC A.E φέτος γιόρτασε τα 30 χρόνια συνεργασίας με την LAPPSET, με μια διαδραστική Ημερίδα στο Ecali Club με θέμα "Η Παιδική Χαρά του Αύριο: Βιωσιμότητα, Συμπεριληπτικότητα, Ασφάλεια”.

Καθ' όλη την επαγγελματική μας δραστηριότητα, έχουμε συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες Ελλάδας και Κύπρου και παραμένουμε σταθερά η πρώτη επιλογή για εξοπλισμό παιδικών χαρών και υπαίθριων χώρων άθλησης.

Με ανανεωμένη την προϊοντική μας γκάμα, θα υποδεχτούμε παλιούς και νέους συνεργάτες ώστε να παρουσιάσουμε τα νέα διαδραστικά παιχνίδια LAPPSET, που η εταιρεία μας παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου παιχνιδιού, προσφέρουν αμέτρητες ευκαιρίες μάθησης και προσαρμόζονται ιδανικά σε κάθε χώρο.

Θα χαρούμε να σας δούμε και να οραματιστούμε τις παιδικές χαρές που θα φτιάξουμε μαζί.

Περισσότερα για την έκθεση εδώ.