Καλωσορίσατε στον κόσμο της παιδικής χαράς & των χώρων αθλητισμού!

Η LAPPSET δημιουργεί εμπειρίες παιχνιδιού και άσκησης για όλους.

Η Φιλοσοφία μας

Φινλανδικό design

Η Δέσμευσή μας

Ποιοτικά υλικά

Η Ιστορία μας

Γνώση & Παράδοση

Το Όραμά μας

Άσκηση για όλους!!!

Τα έργα μας στην Ελλάδα

Με 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, έχουμε εγκαταστήσει πολυάριθμους ασφαλείς και εντυπωσιακούς χώρους παιδικών χαρών και υπαίθριων γυμναστηρίων σε Ξενοδοχεία, Επιχειρήσεις, Σχολεία, Ιδρύματα και Δήμους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα προϊόντα μας

Όργανα Παιδικής Χαράς

Σχεδιασμός: Τα όργανα παιδικής χαράς της LAPPSET μπορούν να ταιριάξουν παντού, λίγα μέτρα από τη θάλασσα ή το βουνό, σε μια σύγχρονη πόλη ή σε έναν γραφικό οικισμό. Με τη LAPPSET μπορείτε να δημιουργήσετε παιδικές χαρές με ξύλο ή μέταλλο, έντονο χρώμα ή φυσικό μοτίβο, για όλες τις ηλικίες.

Φιλοσοφία: Τα όργανα παιχνιδιού της LAPPSET είναι ενδελεχώς μελετημένα για την ασφάλειά τους και είναι κατασκευασμένα από ιδιαίτερα ανθεκτικά υλικά άριστης ποιότητας, που μπορούν να εγκατασταθούν στο ύπαιθρο, είτε στο σχολείο είτε στο πάρκο. Στις παιδικές χαρές LAPPSET τα παιδιά αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, μαθαίνουν, εξασκούν την φαντασία τους και ψυχαγωγούνται.

Τα προϊόντα μας

Διαδραστικά Όργανα Παιδικής Χαράς

Σχεδιασμός: Τα διαδραστικά όργανα LAPPSET έχουν σχεδιαστεί με έναν στόχο, να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χρήστη. Αποτελούν ένα ανθεκτικό και αξιόπιστο προϊόν που μπορεί να τοποθετεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Για αυτό τον λόγο έχουν κατασκευαστεί ώστε να είναι ανθεκτικά σε βανδαλισμούς, να απαιτούν την ελάχιστη συντήρηση ενώ υπάρχει ειδικά σχεδιασμένο υλικό ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν και σε πολύ κοντινή απόσταση από την θάλασσα. Η ασφάλεια αποτελεί βασική μας προτεραιότητα, και για αυτό τα διαδραστικά όργανα LAPPSET εγγυώνται υψηλή αντοχή σε συνδυασμό με ένα ασφαλές παιχνίδι για τους χρήστες.


Φιλοσοφία:
 Στόχος μας στην LAPPSET είναι να εξελίξουμε το παιχνίδι για όλους! Η δημιουργία χώρων παιχνιδιού που εξάπτουν την φαντασία, περιθάλπουν την μάθηση, σέβονται το περιβάλλον και ενθαρρύνουν την κίνηση αποτελεί τον κύριο στόχο μας. Τα υψηλής ποιότητας διαδραστικά όργανα LAPPSET, μας δείχνουν τον δρόμο: Από το Sona- μια καινοτόμα αψίδα χορού και παιχνιδιού- το Toro, την πιο δυναμική αρένα άθλησης, μέχρι το Memo, το πιο σύγχρονο και διαδραστικό παιχνίδι μάθησης, κάθε ένα όργανο προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που απευθύνονται σε πολλαπλά κοινά!

Τα προϊόντα μας

Όργανα Υπαίθριας Γυμναστικής

Σχεδιασμός: Κλασικά ή μινιμαλιστικού σχεδιασμού, ξύλινα ή μεταλλικά, όργανα άθλησης για όλες τις τάσεις του αθλητισμού και για όλες τις ηλικίες. Η LAPPSET σχεδιάζει όργανα άθλησης για ενήλικες, όργανα γυμναστικής για ηλικωμένους και ανθρώπους με αναπηρίες, χώρους άθλησης Parkour, εγκαταστάσεις για skateboard και ποδήλατα.

Φιλοσοφία:
 Η LAPPSET με τα προϊόντα της δημιουργεί χώρους άθλησης για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Τα όργανα γυμναστικής της LAPPSET ξεχωρίζουν για τον μοντέρνο τους σχεδιασμό, την ανθεκτικότητα τους και την ασφάλεια στη χρήση τους.

Τα προϊόντα μας

Αστικός εξοπλισμός

Σχεδιασμός: Ο αστικός εξοπλισμός της LAPPSET είναι ειδικά μελετημένος και διακρίνεται για την εργονομία του, την πολυμορφία του και τα ανθεκτικά του υλικά, ώστε να δημιουργεί φιλόξενους και οικείους χώρους που να μπορούμε όλοι να μοιραζόμαστε.

Φιλοσοφία: Στόχος της LAPPSET είναι η δημιουργία υπαίθριων  χώρων προσβάσιμων από όλους, χώρους που να μπορούν όλοι να κοινωνικοποιούνται και να ψυχαγωγούνται.

Άσκηση για όλους!

Το ομαδικό παιχνίδι δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο εύκολο και διασκεδαστικό. Με δραστηριότητες διαφόρων επιπέδων δυσκολίας, τα παιδιά με αναπηρία και χωρίς μπορούν να παίζουν πλέον παρέα. Κατά τον σχεδιασμό των οργάνων έχει ληφθεί υπόψη η προσβασιμότητα και η λειτουργικότητά τους τόσο από χρήστες με αμαξίδιο όσο και χρήστες με άλλες αναπηρίες.

Άσκηση για όλους!

Όταν μιλάμε για προσβασιμότητα και συμπεριληπτικό σχεδιασμό, αναφερόμαστε σε έναν σχεδιασμό που προσφέρει χαμόγελα και διασκέδαση. Αυτό που έχει σημασία είναι ο σεβασμός και η ανθρώπινη στάση.

Άσκηση για όλους!

Πάρκα προσβάσιμα από όλους: Οι περισσότεροι αθλητικοί εξοπλισμοί της LAPPSET είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε συμπεριληπτικούς αθλητικούς χώρους. Ο εξοπλισμός παρέχει αρκετό χώρο για να κινηθεί και να ασκηθεί ένας χρήστης με αμαξίδιο. Οι έντονες εναλλαγές των χρωμάτων δημιουργούν αντιθέσεις ώστε να βοηθούν στην  ασφαλή καθοδήγηση της κίνησης του χρήστη.

Άσκηση για όλους!

Ο εξοπλισμός άσκησης για ηλικωμένους αποσκοπεί στην συντήρηση και βελτίωση του μυϊκού τόνου, στην ευκινησία και στην κινητικότητα των ηλικιωμένων. Οι ήπιες αυτές ασκήσεις τους ενδυναμώνουν και τους βοηθούν να ανταπεξέρχονται στις κινητικές απαιτήσεις της καθημερινής τους ζωής, όπως να ανεβαίνουν σκάλες, να σκύβουν ή να περπατούν σε ανώμαλες επιφάνειες,  αποκτώντας μακροζωία, ανεξαρτησία και ποιότητα ζωής. Ο εξοπλισμός άσκησης για ηλικωμένους είναι συμπεριληπτικός και για άτομα με αναπηρίες.

Τα Υλικά

Το ξύλο που χρησιμοποιεί η LAPPSET είναι το αρκτικό πεύκο με πιστοποίηση PEFC™. Είναι οικολογικό ξύλο, σκληρό και λεπτόκοκκο, ιδανικό για κατασκευές μεγάλης διάρκειας ζωής, υψηλής αντοχής και ιδιαίτερα ανθεκτικές σε κλιματικές αλλαγές.

Περισσότερα

Τα Υλικά

Τα μεταλλικά στοιχεία της LAPPSET είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και είναι ανακυκλώσιμα. Τα Laminate Panels υψηλής πίεσης (HPL), είναι εξίσου πολύ ανθεκτικά. Τα σχοινιά και τα δίχτυα της LAPPSET είναι ενισχυμένα από χάλυβα και οι σταυροειδείς σύνδεσμοι από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι σύνδεσμοι των σχοινιών είναι κατασκευασμένοι από ισχυρό πλαστικό και είναι ειδικά διαμορφωμένοι για να χρησιμοποιούνται σε συνδέσμους που εκτίθενται σε μεγάλες αλλαγές γωνίας.

Περισσότερα

Τα Υλικά

Τα προϊόντα της LAPPSET συνοδεύονται από εγγύηση 15 ετών για τα ξύλινα μέρη και έως 20 ετών για τα HPL και τα μεταλλικά μέρη.

Περισσότερα

Τα Υλικά

Τα προϊόντα της LAPPSET σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα τα πρότυπα ασφαλείας. Τόσο οι μηχανικές όσο και οι λειτουργικές τους ιδιότητες ελέγχονται συνεχώς για την καταλληλότητά τους και είναι σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. 

Περισσότερα

Κατάλογοι

Κατάλογος Προϊόντων

Διεθνής Εμπειρία

Οι Υπηρεσίες μας

01
Η εταιρεία μας INTEC A.E., αποκλειστική αντιπρόσωπος της LAPPSET Φινλανδίας από το 1993, μπορεί να σας υποστηρίξει κατά τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση μιας παιδικής χαράς ή ενός χώρου υπαίθριας άθλησης, λαμβάνοντας υπόψη τον διαθέσιμο χώρο, τον προϋπολογισμό και άλλες ιδιαιτερότητες και να σας παρουσιάσει σχεδιαστικές λύσεις.
02
Αναλαμβάνουμε την Συντήρηση Παιδικών Χαρών LAPPSET με γνήσια ανταλλακτικά, με εξειδικευμένο Συνεργείο της εταιρείας μας, για την σωστή και ασφαλή λειτουργία της κατά την διάρκεια του χρόνου εγγύησης και μετά το πέρας αυτού.
03

MYDESIGN

Στη LAPPSET όλα τα προϊόντα εξοπλισμού μπορούν να προσαρμοστούν στις εξειδικευμένες σχεδιαστικές ανάγκες του χώρου σας για τη δημιουργία ειδικά διαμορφωμένων Προϊόντων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την σχεδιαστική μας ομάδα αν χρειάζεστε βοήθεια με τον σχεδιασμό ενός προϊόντος ή ενός Έργου.
04

LAPPSET CREATIVE

Η LAPPSET μπορεί να σχεδιάσει για εσάς θεματικές παιδικές χαρές και θεματικούς παιδότοπους ξενοδοχείων και άλλων εγκαταστάσεων.

Ποιοι είμαστε

Η LAPPSET ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970 από τον Antero Ikaheimo στο Ροβανιέμι, στη βόρεια Φινλανδία. Μέσα από το όραμά του για ασφαλείς παιδικές χαρές και με σύμμαχο την ποιότητα των υλικών και την σημασία στην λεπτομέρεια κατά τον σχεδιασμό, η LAPPSET ξεκίνησε σαν μία οικογενειακή επιχείρηση και τώρα αποτελεί έναν κολοσσό της Φινλανδικής οικονομίας. Η LAPPSET εξάγει τα προϊόντα της σε παραπάνω από 60 χώρες παγκοσμίως.
Image

Κοινωνική Ευθύνη

Η LAPPSET σέβεται τον Άνθρωπο και το Φυσικό περιβάλλον.  Όλα τα προϊόντα LAPPSET έχουν σκοπό να εμπνεύσουν τους ανθρώπους κάθε ηλικίας να ασκηθούν στο φυσικό περιβάλλον, να το απολαύσουν και να το αγαπήσουν, όπως οι Λάπωνες αγαπούν το δάσος τους.

Δάσος

Βασικό στοιχείο των προϊόντων της LAPPSET  είναι το ξύλο από φινλανδικό πεύκο που προέρχεται από δάση με αυστηρά διαχειριζόμενες αρχές βιώσιμης ανάπτυξης. Είναι ανθεκτικό και φιλικό προς τη χρήση. Η δασική ξυλεία που χρησιμοποιεί η LAPPSEΤ είναι πιστοποιημένη με PEFC™.

Αειφόρος Ανάπτυξη

Η υποστήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης παραμένει κεντρικό στοιχείο της φιλοσοφίας της LAPPSET. Είναι εμφανής σε κάθε τομέα των δραστηριοτήτων της, από την απόκτηση υλικών με σεβασμό στο περιβάλλον, την παραγωγή όπου χρησιμοποιούνται ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τη μεταφορά ελαχιστοποιώντας το ενεργειακό αποτύπωμα.
Image

Η LAPPSET στην Ελλάδα

Τη δεκαετία του ‘90 η Μάρω Τζαβέλα ταξίδεψε στη Φινλανδία και μοιράστηκε το όραμα του Antero Ikaheimo για ασφαλείς και ποιοτικές παιδικές χαρές. Ίδρυσε την εταιρεία ΤΖΤ και αργότερα την INTEC AE και δημιούργησε εκατοντάδες παιδικές χαρές και παιδότοπους σε όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά της Γιώργος και Ιφιγένεια Τζαβέλα έχουν πάρει τη σκυτάλη και συνεχίζουν το έργο της, δημιουργώντας ασφαλείς παιδικές χαρές σε Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα, προωθούν την εγκατάσταση όλων των νέων προϊόντων της LAPPSET, εγκαθιστώντας χώρους παιχνιδιού και άσκησης για όλους και για όλες τις ηλικίες.

Η ομάδα μας

Ιφιγένεια Τζαβέλα
Ιφιγένεια ΤζαβέλαManaging Directorifigenia.tzavelas@intec.gr
Ιφιγένεια Κουτσουράδη
Ιφιγένεια ΚουτσουράδηCivil Engineer NTUAi.koutsouradi@intec.gr
Χριστίνα Θέμελη
Χριστίνα ΘέμεληSales Managerlappset@intec.gr
Βενετία Ματαλιωτάκη
Βενετία ΜαταλιωτάκηMSc Landscape Architect (Ing)venetia.mataliotaki@intec.gr
Χριστίνα Ψαρρά - Λερίδου
Χριστίνα Ψαρρά - ΛερίδουMLA Landscape Architectchristina.psarra@intec.gr

Η ομάδα μας - Τεχνικό τμήμα

Κωνσταντίνος Τσιρίκος
Κωνσταντίνος ΤσιρίκοςMechanical Engineerkonstantinos.tsirikos@intec.gr
Γεώργιος Κατάκης
Γεώργιος ΚατάκηςInstallergiorgos.katakis@intec.gr
Γιάννης Καλοπίσης
Γιάννης ΚαλοπίσηςInstalleryiannis.kalopisis@intec.gr

Τα Νέα της LAPPSET

Συμμετέχουμε στην XENIA 2023!

Η INTEC A.E., αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, της Φινλανδικής εταιρείας LAPPSET, πρωτοπόρο στην κατασκευή οργάνων παιδικής χαράς και...

Η Παιδική Χαρά του Αύριο: Βιωσιμότητα, Συμπεριληπτικότητα, Ασφάλεια

Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια αποκλειστικής συνεργασίας με την κορυφαία Φινλανδική LAPPSET, διοργανώσαμε στις αρχές Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία  ημερίδα
Διεύθυνση
Δηληγιάννη 19Α, Κηφισιά, Τ.Κ. 14562, Αθήνα
Τηλέφωνο
210 62 34 780
Email
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.